Oshin en Lizzy

WIE EN WAT IS MENTALIZ?

Mijn naam is Lizzy in den Haak(29) moeder van twee zoons, vrouw, zus, vriendin en eigenaresse van het bedrijf Mentaliz. Na mijn SPH studie ben ik gaan werken als pedagogisch werker op een middelbare school, en hiernaast ook in de verslavingszorg en psychiatrie. Ik heb hierdoor veel individuen ontmoet die allemaal door een andere reden niet lekker in hun vel zaten of niet in balans waren , maar naar mijn mening niet altijd de juiste hulp kregen. Ik ben van mening dat de gedachtes en gevoelens van een individu of groep belangrijk zijn omdat dit zorgt voor de balans in het leven of in de omgang met anderen.

Tijdens het werken op de middelbare school ontmoette ik mijn huidige partner Oshin van der Hansz en besloten wij samen te gaan werken om onze krachten te bundelen en onze kennis en visies te delen. Kort hierna werden IDENTFY en MENTALIZ geboren.

Mentaliz richt zich op de mentale weerbaarheid van een groep of een individu. Het in balans brengen van gedachtes en gevoelens. Want hoe zoek je de balans in een hectisch leven? waarin je niet altijd invloed heb op de gebeurtenissen die je overkomen, of de gebeurtenissen die je meemaakt? Wie kent de gedachte niet ‘ik zie het niet meer zitten’ ‘hoe moet ik sterker in mijn schoenen staan?’ Daar is geen vast antwoord op te geven , ieder mens is anders en uniek.

Om je mentaal sterk te kunnen voelen en om antwoord te kunnen geven hoe je in balans kunt komen ben ik van mening dat je allereerst moet weten wie je ‘echte ik’  is -> je ware identiteit. Ik werk hierdoor samen met mijn partner in crime Oshin van der Hansz eigenaresse van IDENTFY een bedrijf wat zich richt op identiteitsontwikkeling en beleveniscommunicatie. (www.identfy.nl)

WAT BIED MENTALIZ

- Coaching – individuele coaching en begeleiding trajecten.

- Groepstrainingen – Trainingen gericht op identiteitsontwikkeling en mentale weerbaarheid ( MENTALIZ levert maatwerk dus alle trainingen worden in overleg geschreven.)

- Kurodaiya ( een zelfverdedigings systeem). Deze trainingen kunnen individueel of voor groepen gegeven worden. Door deze trainingen ervaar je hoe het is om
  daadwerkelijk sterker in je schoenen te staan bij. Voor deze training is geen conditie vereist! Ook leer je bij deze training optimale kracht te hebben bij minimale inspanning.
  In samenwerking met Dhr. Gopal (oprichter) www.zelfverdediging.com

 Ik werk samen met mijn partner in crime Oshin van der Hansz eigenaresse van IDENTFY een bedrijf wat zich richt op identiteitsontwikkeling en beleveniscommunicatie. (www.identfy.nl)

 

Contact

Mentaliz
Lizzy in den Haak
Mail: lizzymentaliz@icloud.com
Tel: 06-34 03 73 31 (mobile)

JUMP TO TOP